Ilustracija Foto:BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

U opštini Srbobran ne prestaju priče o preminulom pacijentu iz Nadalja, koji je bio u vozilu Hitne pomoći Doma zdravlja "Dr Đorđe Bastić" u trenutku kad je na ovaj sanitet, na ulazu u Vrbas, naleteo automobil.

U Nadalju i na društvenim mrežama raširena je vest da je pacijent D. A. (50) poginuo tako što je prilikom udesa ispao iz kola. Direktor DZ Srbobran „Dr Đorđe Bastić“ dr Vlastimir Kladar to odlučno demantuje, ističući da je pacijent, prema izveštaju iz Opšte bolnice u Vrbasu, umro od posledica virusa korona, zbog kojih je i vožen u kovid-jedinicu vrbaske bolnice.

„Zvao sam direktora OB u Vrbasu dr Milana Popova, i on je potvrdio da je uzrok smrti pacijenta respiratorna insuficijencija, koja je povezana s kovidom 19. Pacijent je prilikom sudara pao sa kreveta, ali nije ispao iz vozila“, rekao je dr Kladar, a objavljuju „Novosti“.

Na sanitet pod rotacijom 31. decembra u Ulici Milivoja Čobanskog u Vrbasu naleteo je putnički automobil iz sporedne ulice, kojim je upravljala mlada devojka, vozač početnik.

„Udarili smo u banderu, koja je bila u neposrednoj blizini. Ugruvani smo, ali smo mogli mnogo gore proći zbog tuđe nepažnje i oduzimanja prvenstva prolaza“, rekao je jedan od povređenih u sanitetu DZ.

BONUS video: Zaplena narkotika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar