Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Lazarevačko naselje Topolnjak od petka se opet pominje na stupcama crne hronike. Osam meseci nakon što je Jasmina S. (44) mučki ubila supruga Sinišu, njen sugrađanin, N. B. (33) odsekao je sebi polni organ u stanu u kom živi. Zgrade u kojima su se dogodila ova dva zločina, nalaze se skoro jedna preko puta druge.

Lazarevac – ista ulica, dve hronike, osam meseci. Ne zna se koji je slučaj jeziviji. Ulica Dula Karaklajića opet je vrvila od policije.

„Građani su u petak prijavili policiji da u blizini škole potpuno nag i krvav ovom ulicom šeta mladić. Patrola je odmah izašla na lice mesta, a njega su zatekli na mostu iza osnovne škole“, navodi sagovornik portala Nova.rs.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

U stanu mladića su zatečeni tragovi krvi i nož, njemu je ukazana prva pomoć, a potom je prevezen u Urgentni centar.

„Mi ništa nismo čuli. Niti jauk, niti bilo kakav krik, niti bilo šta. Niti je zalupio vratima. U zgradi nije bilo tragova krvi, a čuli smo da je tada, osim testisa, Nikola isekao i vene“, rekli su danas ranije za naš portal komšije iz zgrade u kojoj se dogodio ovaj jezivi zločin.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Kako su nam ispričali, Nikola se potpuno promenio pre godinu dana kada je imao problema jer se agresivno nabacivao devojkama, od kojih su neke bile maloletne.

„Dolazio je pijan s posla, lupao je vratima… Čuli smo da ima pet ili šest prijava za uznemiravanje u policiji“, priča nam sagovornica koja dodaje i da je pre nedelju dana prvi put iz njegovog stana dopirala glasna muzika.

Pročitajte još:

„Došla sam do vrata i videla da su otvorena. Krenula sam da ga zamolim da malo smanji i videla sam ga u unezverenom stanju. Samo mi je zalupio vrata ispred nosa“, kaže ona.

Nikola se nakon zbrinjavanja u Urgentnom centru nalazi na posmatranju u Klinici za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs, facebook

Na nekih stotinak metara, u prizemlju zgrade, u istoj ulici nalazi se iznajmljeni stan u kome su 28. februara troje maloletne dece zatekli jezivu scenu, kada su pronašli majku Jasminu S. koja je sebi prerezala grkljan i vene na levoj ruci. Ona je ležala na podu dnevne sobe u kojoj je, po dolasku policije, pronađeno i beživotno telo oca mališana Siniše.

„Jasmina je tada hospitalizovana, a tokom uviđaja policajci su na krevetu ispod ćebadi pronašli nesrećnog Sinišu. Inspektori su bili u šoku nakon otkrića zločina, a daljom istragom utvrđeno je da je ona supruga ubila sa 15 ubodnih rana u predelu trupa, pa ispod tela pokojnog stavila na pod jedan tepih, a ispod njegove glave četiri jastuka i radnu uniformu. Preko tela pokojnog stavila je pvc foliju, dva jorgana, ćebe, prekrivač i jednu žensku jaknu. Telo supruga Jasmina je skrivala nedeljama, a sve to vreme ona je živela u istoj prostoriji sa decom“, podseća sagovornik.

Pročitajte još:

Milanko S., otac ubijenog Siniše, istakao je ranije da su i u trenutku zločina u stanu bila Sinišina i Jasminina deca, koja su čula očeve krike.

„Dete je čulo Sinišu kako jauče i videlo Jasminu koja pere nož u toaletu, ali ono je malo i nije shvatilo šta se desilo. Jasmina je unakazila mog sina, toliko da ga nisam prepoznao kada sam ušao u sobu u kojoj je ležao mrtav. Bio je crn i lik nije mogao da mu se prepozna, a po figuri se naziralo da je on. Užasno je smrdelo u prostoriji da sam se jedva suzdržao da ne padnem u nesvest na pragu. Bilo je veoma strašno videti rođeno dete u takvom stanju. Nismo mogli da ga obučemo za sahranu jer mu je otpadao svaki deo kože za koji bismo se uhvatili“, naveo je potreseni otac svojevremeno.

VIDEO: Paljenje automobila V.A. (31) osumnjičenog za ubistvo N.S. u Krnjači

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar