Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Mladić (20) iz Negotina uhapšen je danas u Svrljigu zbog sumnje da je ukrao "pežo" kojim je sleteo s puta, a potom i "mercedes" koji je kasnije ostavio pored puta. On je nakon toga pokušao je da ukrade kombi ispred zgrade policijske stanice, te ga je policija zatekla i uhapsila.

Prema nezvaničnim saznanjima Južnih vesti, u sva 3 vozila je bio ostavljen ključ, a Negotinac je krenuo na put jer mu se porodila žena, ali mu se auto pokvario u Svrljigu, pa je onda, pod dejstvom alkohola, pokušao da ukrade sva 3 vozila, pišu Južne vesti.

Iz policije kažu da će protiv njega biti podneta krivična prijava za neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, a čekaju ga i dve prekršajne prijave jer je sa jednim vozilom izazvao saobraćajnu nezgodu, dok ga je policija zatekla da drugim vozilom upravlja pod dejstvom alkohola.

Kako saznajemo, auto ovog 20-godišnjaka ostao je pokvaren u okolini svrljiškog bazena, nakon što je on, ne znajući grad, najverovatnije promašio put kojim je krenuo. Nepoznavanje grada dovelo je verovatno do toga i da je pokušao da ukrade kombi ispred same zgrade svrljiške policije, gde je i uhapšen jutros oko 8 sati.
***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar