Foto: Vladislav Mitić/Nova.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, u saradnji sa osnovnim javnim tužiocem, intenzivnim radom, identifikovali su i uhapsili dvojicu Zrenjaninaca, A. S. (56) i I. P. (34) iz okoline Sečnja, zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Sumnja se da je A. S., juče u Zrenjaninu, automobilom marke „opel“ naleteo na sedamdesettrogodišnju ženu, a potom se udaljio sa lica mesta. Žena je, sa teškim telesnim povredama, zbrinuta u zrenjaninskoj bolnici.

Pročitajte još:

Takođe, sumnja se i da je I. P., 11. januara ove godine, u popodnevnim časovima, u Boki upravljajući automobilom „kia“, naleteo na osamdesettrogodišnju ženu, a potom se udaljio sa lica mesta. Žena je sa teškim telesnim povredama najpre prevezena u zrenjaninsku bolnicu, a potom u Кlinički centar u Novom Sadu.

Obojici muškaraca, A. S. i I. P. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

BONUS VIDEO: Tragedija u Nišu – Pešaka ubila šinska radna mašina

Komentari

Svi komentari (0)