Foto: MUP Srbija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, u odvojenim akcijama zaplenili su oko 1,7 kilograma amfetamina, oko 550 grama marihuane i 150 tableta MDMA.

U akcijama su uhapšeni M. M. (39), N. R. (33) i V. V. (41) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je pretresom stana V. V. zaplenila oko 550 grama amfetamina, 500 grama marihuane, 150 tableta MDMA, vagicu za precizno merenje, kao i pištolj i 25 metaka, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Foto: MUP Srbija

Pretresom stanova M. M. pronađeno je oko 550 grama amfetamina, manja količina marihuane i vagica za precizno merenje, dok je u stanu osumnjičenog N. R. zaplenjeno oko 600 grama amfetamina, 50 grama marihuane i dve vagice.

Foto: MUP Srbija

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu, nakon čega im je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana, saopštio je MUP.

***

BONUS VIDEO: Pripadnici MUP-a zaplenili su više od 174 kilograma marihuane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram