Foto: Shutterstock

Niška kriminalistička policija intenzivnim operativnim radom pronašla je dvadesetdevetogodišnjakinju osumnjičenu da je 5. novembra od jednog dvadesetšestogodišnjaka otela novac.

Kako saznajemo muškarac S.M. iz sela Čokot kontaktirao je M.Z. iz Popovca telefonom kako bi se dogovorili oko pružanja seksualnih usluga.

„On je njen broj telefona dobio od prijatelja kod koga se interesovao za prostitutke. Našli su se 5. novembra oko 23.45 sati , ona je ušla u mušterijin „golf“ a zatim su se zajedno odvezlido groblja u Popovcu. Dogovorili su se oko cene i vrste usluga, ali kada je trebalo da dođe do „realizacije“ dogovora, prostitutka je izvadila nož i od klijenta otela 20.000 dinara“, navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Međutim, S.M. je odlučio da razbojništvo prijavi policiji pa je devojka vrlo brzo uhvaćena.

„Ona je imala karakteristične pirsinge i tetovaže, pa je policija na osnovu opisa oštećenog vrlo brzo identifikovala razbojnicu jer je već ranije imala posla sa njom, a ona je nakon hapšenja priznala da je od mladića ukrala novac“, objašnjavaju naši izvori.

Policija je saopštila da će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva protiv osumnjičene podneti krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila razbojništvo. Ona je povratnik u vršenju krivičnih dela, hapšena je zbog narkotika i razbojništva.

Već hapšena zbog pljačke

Inače, niška policija uhapsila je 2014. godine nju i njenog nevenčanog muža zbog sumnje da su opljačkali jednog Nišliju i jednog Leskovčanina.

Kako je tada utvrđeno, M.Z. je navlačila oštećene ponudama na seks a kada bi došli u kuću, iz druge sobe se pojavljivao njen muž sa noževima u rukama.

„Ona je Leskovčaninu poslala SMS poruku i ponudila mu seksualne usluge navodeći da je broj dobila od njegovog poznanika. Kada je on došao u dogovoreno vreme, zaključala je vrata, a onda je njen muž izleteo vičući: „Došao si da mi j…. ženu, jel znaš da je to moja žena?“ Zatim su oboje napali žrtvu i pretili da će mu ubiti porodicu. Njen suprug je podivljao kada je video da čovek kod sebe ima samo 3.200 dinara. Vikao je : „Pa zar si sa toliko novca mislio da je j… ?“ Uplašeni Leskovčanin je priznao da u kolima ima još 12.500 dinara i mobilni telefon što su oni uzeli. Zapretili su mu da će ga ubiti ako ih prijavi ali je on to učinio, doduše tek posle deset dana“, navode naši sagovornici.

Ustanovljeno je da Leskovčanin nije bio jedina njihova žrtva, jer je slično prošao i jedan Nišlija.

„Taj čovek je i ranije koristio usluge M.Z. pa mu nije bila sumnjiva njena ponuda da ponovo dođe. Rekla mu je da kupi dve litre piva, ali je prošao isto kao i Leskovčanin. Prostitutka i njen nevenčani suprug su mu zapretili daće ga odvesti u obližnji park Bubanj da mu iskopaju grob, da će mu poslati kriminalce ako im ne da novac. On kod sebe nije imao para pa su mu zeli mobilni telefon. Krenuli su sa njim kolima da navodno pozajmi pare od prijatelja ali se setio da u vozilu ima još pet hiljada dinar akoje im je dao uz obećanje da ćedoneti još. Oni su sa tim parama otišli pravo u kladionicu. Slali su mu poruke i tražili ostatak novca i pretili mu a prestali su tek kada je zapretio da će ih prijaviti“, dodaju sagovornici.

M.Z. je za ovo delo dobila godinu i devet meseci zatvora a na slobodu je izašla 2017. godine.

BONUS video: Zaplena narkotika

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar