Foto:Facebook/Mimi Oro

Milica Živanović izdržava zatvorsku kaznu zbog neizmirenih saobraćajnih kazni.

PROČITAJTE JOŠ

Starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, uhapšena je i upućena na izdržavanje zatvorske kazne zbog kršenja zakona o bezbednosti u saobraćaju. Starleta se trenutno nalazi u ženskom zatvoru u Požarevcu, gde izdržava kaznu, i nije poznato kada će biti puštena na slobodu.

Bivša učesnica rijalitija „Parovi“ navodno nije u predviđenom roku izmirila određene saobraćajne kazne zbog čega je sankcionisana.

Podsetimo, starleta je 2014. godine uhapšena u akciji Odeljenja za javni red i mir beogradske policije. S njom je tada privedeno još sedam devojaka, koje se takođe sumnjiče za prostituciju. U martu prošle godine ona je s koleginicom Tijanom Maksimović privedena u SBPOK. Obe su provele nekoliko sati na saslušanju zbog navodne povezanosti sa klanom Veljka Belivuka. Mimi je po izlasku sa saslušanja ispričala šta se dogodilo.

„Bila sam ispred Tijaninog lokala, pomagala joj da prenesemo neke stvari, odjednom je upao UKP, stavili nam lisice i da krenemo. Ispitivali su nas, postavili su mi dosta pitanja zbog cele situacije, ali rekli su mi da ne smem da pričam o tome. Mislim da nema potrebe da nas više ispituju, ali videćemo – rekla je ona tada. I o prostituciji je imala svoj stav i rekla je da je imala nepristojne ponude. – Postoji prostitucija uopšteno i na estradi, među poznatim ljudima, a postoji i uopšteno prostitucija. Pa ima, mislim naravno, nepristojnih ponuda, da. Što se tiče i od žena i od muškaraca. Svaka imalo lepa devojka je imala neku nepristojnu ponudu. U pitanju su i žene i muškarci, i stariji i mladi, nema pravila što se tiče tih stvari. Ja nikada nisam uzela novac za tako te neke stvari. Pre bi me dečko prebio nego da idem malo levo-desno. Uglavnom to rade neobrazovane, devojke koje su iz provincije, na fakultetu, koje manje imaju para“, pravdala se Mimi Oro.

BONUS VIDEO: Hapšenje: Neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.