Policija

Niška Kriminalistička policija u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u ovom gradu uhapsila je D.I. (41) zbog razbojničke krađe dok će protiv njegovog tridesetdvogodišnjeg saučesnika biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

„Sumnja se da su oni sa još jednim muškarcem starim tridesetčetiri godine za kojim se intenzivno traga, iz kruga jedne fabrike ukrali metalnu ploču sa radne mašine. D.I. se sumnjiči da je prilikom bekstva automobilom “reno” udario dvojicu radnika koji su pokušali da ih zaustave“, navela je niška Policijska uprava.

Kako saznajemo, oni su u fabriku upali u kasnim večernjim satima jer su verovali da je u to vreme hala prazna.

„Ukrali su deo radne mašine i stavili automobil ali kada su krenuli dvojica radnika su pokušala da ih spreče. Vozač automobile se zaleteo na njih i udario ih pa je jedan tešku telesnu povredu u vidu prelom ključne kosti i leve lopatice dok je drugi lakše povređen. Obojica su nakon zbrinjavanja u niškom UKC otpušteni na kućno lečenje“, navode naši izvori upoznati sa ovim slučajem.

D.I. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden na saslušanje Osnovnom javnom tužilaštvu.

BONUS VIDEO: Pala kriminalna grupa iz Sremske Mitrovice, zaplenjeno više od 100 kilograma droge

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar