mup.gov.rs

Dvojica muškaraca uhapšena su zbog sumnje da su istakali i preprodavali sirovu naftu, a oni se sumnjiče da su istočili gotovo 25 tona nafte.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije UKP, u saradnji sa Policijskom upravom u Zrenjaninu, a po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su S. Ž. (49), zaposlenog u privrednom društvu „NIS“ ad Novi Sad, Sabirno-otpremna stanica Zrenjanin, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba poverenja u obavljanju privredne delatnosti i G. B. (55), radnika PD „Gasco Oil“ doo Beograd, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

#related-news_1

Sumnja se da su oni, u prethodnom periodu, iz crpne stanice koja se nalazi u okviru PD „NIS“ ad Novi Sad u cisternu kojom je upravljao G. B. istočili 24.740 kilograma sirove nafte.

Pročitajte još:

Na ovaj način osumnjičeni su dalje raspolagali sirovom naftom koju su protivpravno prisvojili. Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar