Foto: MUP Srbije/Video

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sokobanji, u saradnji sa beogradskom policijom, intenzivnim radom uhapsili su S. V. (22) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju. Kobne večeri, ranjen je Miro Čuljković, šef obezbeđenja kluba.

Kako se sumnja, S. V. je 15. marta ove godine u noćnom klubu „Stefan Braun“ učestvovao u izvršenju krivičnog dela kada je sa više projektila iz vatrenog oružja ranjen četrdesetjednogodišnji radnik obezbeđenja.

Viši sud u Beogradu je odredio pritvor S. V. i on će biti priveden u Okružni zatvor u Beogradu.

Podsetimo, Viši sud u Beogradu naložio je ranije raspisivanje poternice za Aleksandar Š. i S. V., osumnjičenima za učešće u pokušaju ubistva pripadnika obezbeđenja noćnog kluba „Stefan Braun“ M. Č. (41), u noći između ponedeljka i utorka. Sud im je, takođe, odredio pritvor iz svih zakonskih razloga – opasnosti od bekstva, da ne bi uticali na svedoke, da ne bi ponovili krivično delo u kratkom roku i zbog uznemirenja javnosti, rekla je Tanjugu ranije portparolka suda Tatjana Matić.

Do pucnjave u klubu došlo je nakon što je Milica D., koja je takođe privedena, napravila incident u klubu, zbog kog je došlo do sukoba i tuče, a zatim i pucnjave. Njoj se na teret stavlja da im je pomogla nakon izvršenog krivičnog dela.

Bonus video: Hapšenje u Staroj Pazovi – pronađen amfetamin

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar