Foto:Shutterstock

Niška policija uhapsila je Piroćanca S.O. (32) zbog sumnje da je pokušao da ubije partnera svoje majke koji je sa teškim telesnim povredama, opasnim po život, prebačen u bolnicu.

Kako saznaje portal Nova.rs S. O. iz Pirota je juče u niškom selu Ostrovica u dvorištu porodične kuće nakon svađe šezdesetogodišnjem muškarcu lopatom i nogama zadao udarce u glavu.

Pročitajte još:

– Šezdesetogodišnjak je prevezen u Univerzitetski klinički centar gde je ustanovljeno da je zadobio teške telesne povrede opasne po život. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu – saopštila je policija.

Kako saznajemo, pretučeni muškarac je u emotivnoj vezi sa majkom napadača a tačan razlog svađe koja se umalo kobno završila, još se utvrđuje.

Povređeni muškarac je stzar 59 godina, on je odmah po prijemu pregledan od strane neurohirurga i hitno je operisan jer je ustanovljeno da ima krvarenje na mozgu. Smešten je na odeljenju za intenzivnu negu i intubiran je.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar