Uroš Pašajlić Foto: MUP

Po nalogu dežurnog zamenika tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva, policija je uhapsila Uroša Pašalića (37) koji se tereti da je godinama držao ćerku zatočenu u stanu. On se tereti i za nasilje nad vanbračnom suprugom. Njemu je odrđeno policijsko zadržavanje od 48 sati.

Po nalogu dežurnog zamenika tužioca Prvog osnovn javnog tužilaštva u saradnji sa Policijskom upravom za Grad Beograd pronađen je, lišen slobode i zadržan u trajanju od 48 časova osumnjičeni U.P. za kojim je raspisana potraga još 24. marta.

Pročitajte još:

On je uhapšen u štek stanu na Karaburmi, a krio se kod jednog prijatelja koji je takođe poznat po problematičnom ponašanju.

Podsetimo, stravični slučaj zlostavljanja deteta otkriven je kada je Beograđanka I. L. prijavila policijskoj stanici Palilula da ju je muž Pašajlić brutalno tukao, kao i da već duže vreme drži svoju ćerku kao roba.

Kako je ranije saopštilo tužilaštvo, Uroš Pašalić (37) se sumnjiči da je izvršio krivično delo nasilje u porodici nad nevenčanom suprugom, kao i krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica. i kršenje porodičnih obaveza.

***

BONUS VIDEO: Stan u kome je otac držao zatočenu osmogodišnju ćerku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar