Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Nastavnik istorije P. H, iz Vrbasa, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje jedne učenice osmog razreda škole u kojoj je predavao.

„Događaj je prijavljen u Policijskoj upravi u Vrbasu i protiv nastavnika Osnovne škole „Bratstvo jedinstvo“ podneta je krivična prijava zbog krivičnog dela polno uznemiravanje učinjeno na štetu učenice osmog razreda“, navedeno je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vrbasu.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Kako se nezvanično saznaje, nastavnik istorije osumnjičen je da je slao neprimerene poruke učenici osmog razreda škole u kojoj predaje, a sve se izdešavalo početkom ove nedelje kada je devojčica ceo slučaj prijavila svojim roditeljima.

„Roditelji učenice su potom P. H. prijavili upravi škole, nakon čega je, kako nezvanično saznajemo, suspendovan sa svih dužnosti u školi u kojoj radi od septembra 2017. godine i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak“, kaže izvor.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje, nakon čega je sproveden javnom tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Vrbasu radi saslušanja i preduzimanja drugih dokaznih radnji u postupku.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar