Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

D. J. (36) iz Negotina uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije svoju nevenčanu suprugu N. M. (29).

Ovaj muškarac je navodno svoju bivšu životnu partnerku, sa kojom se navodno posle duže veze razišao, udarao oštrim predmetom, nalik na malu sekiru, a u jednom trenutku je čak i počeo da je davi.

Ona se sve vreme otimala, pokušavajući da se odupre nasilniku, ali ju je on u jednom trenutku isekao nožem po nozi. Nesrećna mlada žena uspela je da pobegne i da zaustavi automobil koji je iz pravca Bukova išao ka Negotinu, pišu Novosti.

Sve se ovo dešavalo na starom Bukovskom putu u neposrednoj blizini Enološke stanice gde je D. J. navodno umesto njenoj kući odvezao bivšu nevenčanu suprugu. Kako nezvanično saznajemo, D. J. je odranije poznat istražnim organima zbog izvršenja brojnih krivičnih dela sa nasiljem.

Donedavno, do 25. novembra, imao je čak i zabranu prilaska bivšoj partnerki, koja ga je prijavila za nasilje u porodici. Zašto je ova mlada žena otišla da se vidi s njim nakon što mu je mera zabrane komunikacije sa njom prestala, pokazaće dalja istraga. Ona je sa povredama, nakon što su joj rane sanirane, zbrinuta u negotinskom Zdravstvenom centru.

Kako saznajemo, N. M. ima više ozleda po glavi gde ju je D. J. udarao malom sekirom, koja još uvek nije nađena, ali i ranu na nozi koju joj je naneo nožem koji je policija pronašla. NJene povrede će biti detaljno evidentirane daljim lekarskim pregledima. N. M. se, saznajemo, dobro oseća i nije životno ugrožena.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenom D. J. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu kojom se tereti da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, biti priveden tužiocu. Očekuje se da u nedelju po podne bude saslušan i da tom prilikom odgovori na pitanja kako je i zašto namamio bivšu suprugu na razgovor i potom je napao.

Pročitajte još:

Pokušaj ubistva ove mlade žene šokirao je građane. U ovoj sredini pamte i da je juna prošle godine u okolini Negotina mlađi muškarac sekirom razbio staklo na automobilu i traktoru svog tasta besan što ga je supruga napustila, ali se prepričava i slučaj dvadesettrogodišnjaka koji je na svoju bivšu ženu i njenog oca, novembra 2019, nasrnuo metalnog štanglom ispred policijske stanice u koju je pošla da ga prijavi za nasilje u porodici. U pokušaju da spasi mladu ženu, pripadnik granične policije I. P., vraćajući se sa posla i videvši kako je nasilnik tuče, zadobio je tom prilikom teške telesne ozlede.

Neretko se u policijskim beleškama nalaze slučajevi porodičnog nasilja zbog kojih se izriče hitna mera udaljavanja iz stana i zabrana kontakta, a „okidač“ je u najvećem broju slučajeva – ljubomora.

Ova sredina sa gorčinom se seća sudbine Danijele Handl (22) iz Urovice, koja je tragično nastradala 2017. na Vidovdan kada ju je nasred ulice, sa više uboda nožem u prisustvu njenog trinaestogodišnjeg brata, ubio Denis Gačić, bivši suprug sa kojim je imala trojicu sinova.

Ova mlada žena je u više navrata prijavljivala bivšeg muža policiji zbog pretnji koje su trajale puna tri meseca od dana kada ga je napustila i sa dvojicom mlađih sinova vratila se u roditeljsku kuću. Gačić je za ovo ubistvo dobio 15 godina zatvora.

BONUS video: Napad na radnicu teretane

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar