Čačak, selo, mesto Zablaća, hronika, muž pretukao ženu, nasilje u porodici, porodično nasilje
Foto: Ljubica Sokić/Nova.rs

Nikolija Vučković, koju je pretukao suprug Goran u Zablaću kod Čačka, i dalje je u kritičnom stanju, saznaje Nova.rs.

„Razmišljali smo da je prevezemo u kragujevački Klinički centar, međutim, zbog unutrašnjih povreda i krvarenja, tim lekara je odlučio da bi to moglo da joj naškodi pa je ostala u Opštoj bolnici Čačak“, rekao je naš sagovornik iz te zdravstvene ustanove.

Prema njegovim rečima, jedva su joj izvadili krv zbog stepena povreda koje je zadobila, a jedno oko joj je bilo skroz zatvoreno, a ima i prelome. „Nalazi se na odeljenju intenzivne nege, pod stalnim nadzorom lekara i iskreno se nadamo da će ishod lečenja biti pozitivan“, naveo je naš izvor.

Pročitajte još:

Kako kaže naš izvor iz istrage Goran Vučković je i ranije osuđivan za nelegalno posedovanje oružja, a u trenutku ove tragedije i izrečena mera zabrane priliaska kući.

„Njemu se sada na teret stavljaju tri krivična dela – ekstremni oblik nasilja prema ženi, takođe i prema majci, kao i kršenje već izrečene zabrane. On će danas, nakon isteka 48 sati zadržavanja biti saslušan u čačanskom Osnovnom javnom tužilaštvu koje vodi postupak“, zaključio je naš sagovornik iz istrage.

Nikolijina komšinica, koja je nekada putovala sa njom na posao dok je radila u jednoj ribarnici kaže za Nova.rs da je divna žena i požrtvovana majka.

„Pretpostavljam da nije imala nikoga da je zaštiti. Vidite i sami da je policija nebrojeno puta intervenisala, ali ga je valjda sud oslobađao. Mnogo mi je žao, samo želim da ozdravi i započne život dostojan svakom ljudskom biću“, rekla nam je ona.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare