Ilustracija Foto: MUP

Još jedan muškarac uhapšen je u Šapcu jer je pomagao bračnom paru u organizaciji prostitucije u kafani "Luna PP zvezda", poznatija kao "Zlatna greda".

Vlasnik restorana Velimir G. (57) i njegova supruga Estera G. (49) i njihov pomagač N. O. (41) iz Vladimiraca, koji je u restoranu radio kao konobar uhapšeni su 29. novembra.

Vlasnici se sumnjiče da su primoravali devojke na seksualne usluge. Da su bile prave seksualne robinje potvrđuje i užasan podatak iz istrage da su imale i više stotina klijenata mesečno.

U noći između petka i subote u „Lunu“ (bivšu Zlatnu gredu) upali su pripadnici jedinice Uprave kriminalističke policije iz Beograda i „na delu“ zatekli četiri devojke starosti 18 do 25 godine sa trojicom klijenata. Akcijom je rukovodilo Više javno tužilaštvo u Šapcu, koje je u saradnji sa ovdašnjom Policijskom upravom, više od dva meseca istraživalo slučaj.

Oni se sumnjiče za trgovinu ljudima odnosno da su zloupotrebili lošu materijalnu situaciju svojih žrtava i primorali ih da čine seksualne usluge.

Tužilaštvo je u saradnji sa ovdašnjom policijom realizovalo hapšenje osumnjičenih, ali značajnu pomoć je pružila i UKP.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar