Ubistvo u Nani: Iznete završne reči, presuda 22. decembra

Hronika 04. dec 202013:13
Podeli:
Foto: Vesna Lalić

Viši sud u Beogradu zakazao je za 22. decembar objavljivanje presude nekadašnjem šefu obezbeđenja noćnog kluba "Nana" na Senjaku Nedeljku Grboviću, pošto je danas okončano suđenje.

Viši sud u Beogradu zakazao je za 22. decembar objavljivanje presude nekadašnjem šefu obezbeđenja noćnog kluba „Nana“ na Senjaku Nedeljku Grboviću, pošto je danas okončano suđenje.

Na današnjem suđenju tužilaštvo i odbana izneli su završne reči, nakon čega je sud zakazao objavu presude.

Grboviću se sudi povodomn optužbi da je u decembru 2017. godine ubio Aleksandra Savkovića (27) ispred tog kluba, ranio Adiju Iseinovića (29) i ugrozio više osoba.

Sudski, veštačesnjem je utvrđeno da je Grbović kriitičnom prilikom bio u afektu gneva srednjeg intenziteta, dok je stručni savetnik odbrane Milutin Nenadović zadržao stav da je bio u afektu straha visokog intenziteta.

Grbović se optužnicom tereti za krivično delo teško ubistvo, a u ovom slučaju sudi se još trojici optuženih za krivično delo učestvovanje u tuči.

To su Stevan Dukić, Stefan Šapurić i Miloš Tančev.

U sukobu ispred kluba „Nana“ na Senjaku u ranim jutarnjim časovima, u decembru 2017. godine ubijen je Savković, dok je Adija Iseinović (29) tom prilikom ranjen.

Kasno uveče istog dana nepoznate osobe bacile su molotovljev koktel na ovaj klub i tom prilikom niko nije povređen.

Komentari

Vaš komentar