Tanja Pavlović Foto: Instagram/tanjolina81

Tanja Pavlović (40) iz Korenite kod Loznice ubijena je u Frankfurtu u Nemačkoj kada ju je bivši suprug nasmrt izbo u njenom automobilu na auto-putu, nakon što je izazvao saobraćajnu nezgodu kako bi žrtva zaustavila svoje vozilo.

Ubistvo nesrećne žene dogodilo se na auto-putu A661 u Frankfurtu minule nedelje. Njen bivši suprug, kako su izvestili mediji u Nemačkoj, najpre ju je presreo svojim automobilom. Želeći da je natera da zaustavi vozilo, izazvao je saobraćajnu nezgodu tako da su se oba automobila našla u zaustavnoj traci. Izašao je iz svog četvorotočkaša, polomio prozor na vozačevoj strani, gde je sedela Tanja, i nasmrt je izbo nožem.

Foto: FRANK RUMPENHORST / AFP / Profimedia

Policiju su pozvali prolaznici, misleći da se dogodila saobraćajna nezgoda, a kada su službena lica došla na lice mesta, zatekli su teško povređenu Tanju. Odmah je prevezena u bolnicu, ali je podlegla stravičnim povredama.

Dok istraga pokušava da u potpunosti rasvetli sve okolnosti ovog slučaja, pojavile su različite glasine oko toga šta se zaista dogodilo. Pored ostalog, u nemačkim medijima provlači se da osumnjičeni nije naš državljanin, dok srpski portali tvrde da je rodom iz Valjeva. Spominje se i da mu je, navodno, Tanja završila papire da dođe u Nemačku, gde se ona otisnula pre nekoliko godina. Nema ni pouzdanih informacija da je bila udata za napadača.

Tanja Pavlović Foto: Instagram/tanjolina81

Inače, Tanja je iza sebe ostavila dvoje dece koji, prema prvim informacijama, žive u Srbiji.

Sahrana nesrećne žene zakazana je bila za juče, na groblju selu Korenita, na samo desetak metara od njene rodne kuće.
Prijatelji i poznanici ubijene Tanje nisu mogli da sakriju šok zbog svega što se dogodilo, pa su se na društvenim mrežama opraštali od nje potresnim porukama. Njene kolege iz Nemačke otvorile su „PejPal“ račun na koji se može uplatiti novac za pomoć njenoj porodici.

Bonus video: Uviđaj posle ubistva na pumpi u Leskovcu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar