Foto: Facebook/Mira Kostov

Policija je u kući Mire Kostov (66), Srpkinje koja je ubijena u Minhenu, pronašla tragove koji bi mogli da rasvetli misteriozni zločin. Sumnja se da je Miru ubio provalnik!

Obdukcijom tela žene rođene u Rakiti, otkriveno je da je zločin počinjen u ponedeljak 28. decembra, a uočene su brojne povrede na glavi, nastale najverovatnije udarcima tupim predmetom.

Kako podseća Bild.de, policija u Minhenu je oko 21.00 sat uveče tog dana dobila prijavu od cimerke ubijene žene, gde je ispričala da je pronašla telo mrtve prijateljice u lokvi krvi. Policija i hitna pomoć su odmah pojurili na lice mesta, ali su mogli samo da konstatuju smrt nesrećne žene, a prema tragovima pronađenim na licu mesta, odmah je bilo jasno da je reč o zločinu.

Istražitelji su pronašli pukotine na jednom prozoru, zbog čega su posumnjali da je ubica tuda ušao u kuću. Delovi prozora su odneseni kako bi se sa njega izuzeli eventualni otisci ili DNK tragovi, piše Blic.

U međuvremenu, nemački mediji prenose sumnje da je Srpkinji sa nemačkim državljanstvom presudio pljačkaš, opisujući da je do prozora koji gleda ka bašti vrlo lako doći preko niske ograde.

Komšije su ispričale da su na katolički Božić oko 12.00 sati popodne primetili da iz pomoćne kućice u dvorištu kulja dim. Otkrile su kobnog dana videli Miru i njenog sina ispred kuće.

straga je i dalje u toku i nemačka policija intenzivno radi na rasvetljavanju zločina. Pozvali su sve građane koji imaju bilo kakve informacije o Miri Kostov ili su bili u kontaktu sa njom, da se jave. Pored toga, traže se i svedoci koji su videli bilo šta sumnjivo oko kuće.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar