Foto:Nova.rs

Tela Gorana, Gordane i Lidije Đokić, za kojima se tragalo nekoliko dana, pronađena su ranije danas, a najverovatnije je reč o ubistvu. Dva od tri tela bila su potpuno ugljenisana, a postoje određene pretpostavke o mogućem napadaču, koje su zasad nepotvrđene.

Pročitajte još:

Tela tročlane porodice, za kojom se tragalo od nedelje, pronađena su ranije danas, nakon što je najpre lociran njihov automobil marke „pasat“, koji je bio zapaljen. Ubrzo potom pronađena su i tela.

Kako saznajemo, dva tela su bila potpuno ugljenisana, dok je trećem bilo spaljeno lice. Upravo zbog toga se sumnja da su Đokići nakon ubistva zapaljeni.

Prema rečima izvora portala Nova.rs bliskog istrazi, Đokići su identifikovani po nakitu, a takođe postoje izvesna saznanja.

„Postoje određene pretpostavke o izvršiocu zločina. Postoji sumnja da se radi o osobi koja je napustila zemlju“, kaže izvor našeg lista.

Aleksinac, potraga za nestalom porodicom, policija, nestala porodica
Foto: Nova.rs

Podsetimo, višednevna potraga za Đokićima danas je okončana. Kako je naš portal ranije pisao, Goran je davao novac na kamatu, ali zasad nije ustanovljeno da li to ima neke veze s nestankom porodice.

 

BONUS video: Potraga u Aleksincu

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare