Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, Jadranka Ćetković

Crnogorac Dražen D. (33) kog je hicima iz pištolja danas popodne ubio B.T. (24) iz Kikinde, je pored pljačke menjačnice i preko 200 kilograma marihuane organizovao grupu ljudi kako bi pretukli njegovu bivšu taštu i od nje ukrali novac.

Kako su crnogorske „Vijesti“ pisale ranije, Budvanska kiminalistička policija tada je uhapsila Dražena D. i raspisala poternicu za Berancem J. M. (36). Oni su bili osumnjičeni da su brutalno prebili Budvanku J. Lj. i oteli joj 2.000 evra. Njima su u tome pomogle još dve osobe.

Pročitajte još:

Dražen D. je prethodno organizovao grupu muškaraca i sačekao svoju bivšu taštu dok je odlazila na posao, znajući da u torbi sa sobom nosi novac.

Foto: Jadranka Ćetković

Presreli su ženu i počeli da je šutiraju i udaraju, nanevši joj teške telesne povrede. Od udaraca, žena je pala u nesvest, dok je Dražen uzeo njenu torbu. Prolaznici koji su primetili ženu kako leži, pozvali su odmah policiju.

On je ubrzo uhapšen i uz krivičnu prijavu priveden višem državnom tužiocu u Podgorici , a na teret mu je stavljeno krivično delo razbojništvo i nanošenje teških telesnih povreda. Nakon što je saslušan, priveden je sudiji za istragu u Višem sudu, koji mu je odredio pritvor do 30 dana i on je tada upućen u zatvor u Spužu.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Podsetimo, Dražen D. ubijen je danas u Ugrinovcima kada je na njega Bojan T. (24) ispalio nekoliko hitaca iz pištolja.

Nakon izršenog zločina B. T. se sam predao policiji.

BONUS VIDEO: Ugrinovci ubistvo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar