Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Komšije Blaženke J. (39) i Čedomir J. (43) šokiranu si tragičnim tragičnim saznanjem da je Čedomir ubio svoju suprugu, a potom izvršio samoubistvo vešanjem u njihovoj porodičnoj kući u naselju Šangaj u Batajnici.

Jeziv prizor, tela mrtvih supružnika, prema prvim i nezvaničnim informacijama, zetako je njihov kum sinoć oko 21.45.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Telo nesrećne Blaženke zatečeno je u krevetu sa vidnim povredama glave, dok je pored njega bila sekira za koju se veruje da je oružje kojim je ubijena. Njen suprug Čedomir obesio se u drugoj prostoriji kuće.

„Mi smo se skoro doselili, ali smo imali kontakta sa njima, ne nešto preterano ali bila je to dobra porodica, a deca su im bila izuzetno vaspitana. Moj muž je malo stariji, teško se kreće, i oni su uvek pitali da li mi treba pomoć. Nikad tu nije dolazila policija, nikad nije bilo nikakvih problema, čak ni sinoć ništa nismo čuli. Velika tragedija, srećom pa deca nisu bila tu – ćerka koja je treći razred srednje škole je otišla sa društvom na more, a sin koji je mlađi, četvrti razred osnovne škole, otišao je kod babe“, kaže komšinica iz prve kuće do doma porodice.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Blaženku je, kako saznajemo na licu mesta, Čedomir sekirom ubio u prizemlju kuće, a potom je otišao u sobu na spratu kuće i tamo se obesio o gredu. Kada su vatrogasci i policajci došli, naišli su na zaključana vrata. Neko od policajaca se popeo i pogledao kroz prozor i video jeziv prizor – Čedomirovo telo kako visi. Kada su provalili i kada su skinuli Čedomira sa omče, otišli su dole i zatekli stravičan prizor – Blaženkino telo je ležalo na krevetu, a krvi je bilo i po zidovima, kažu svedoci.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Kako saznajemo na licu mesta, Blaženka je bila babica u porodilištu „Narodni front“, a Čedomir je, kako nezvanično saznajemo, radio u Nemačkoj odakle se vratio pre par dana.

Komšije kažu da nisu mogle ni da pretpostave da će u njihovoj porodici doći do ovakve tragedije, posebno jer je reč o „normalnoj porodici“.

Bonus video:  Ubistvo i samoubistvo u selu Telečka kod Sombora

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar