Foto: Dragan Ilić/Miljana Isailovć/Nova.rs

U udaru koji se noćas oko tri sata dogodio u leskovačkom selu Međa poginuo je, kako saznajemo, D.D. (24) iz susednog sela Draškovca, dok je jedno lice zadoilo je teže povrede, a četvoro lake.

Mladić se nalazio za volanom automobila „alfa romeo“ koji je proklizao i udario u betonsku ogradu sa leve strane puta, prevrnuo se i zaustavio na desnoj strani, a potom ga je udarilo drugo vozilo koje je nailazilo istim putem.

PROČITAJTE JOŠ:

Prema nezvaničnim informacijama, D.D. je preminuo na licu mesta, tako da je ekipa leskovačke Hitne pomoći mogla samo da konstatuje njegovu smrt.

Direkto Opšte bolnice u Leskovcu Nebojša Dimitrijević izjavio je da su nakon udesa u toj ustanovi zbrinuti I.B. (45), P.P. (23), C.S. (28), S.A (26) i N.M. (28).

„I.B. je primljen na hirurgiji zbog povreda koje je zadobio na koži glave i nakon zbrinjavanja upućen je na pregled kod neurohirurga u UKC Niš, jer mi u bolnici nemamo lekara te specijalnosti. Prvi pregled nije ukazivao da ima povrede zbog kojih bi morao da bude zadržan na lečenju u Nišu, tako da verujemo da će biti vraćen i da će nastaviti lečenje na hirurgiji u Leskovcu. Ostali pacijenti su nakon pregleda pušteni na kućno lečenje“, rekao je Dimitrijević.

Foto: Dragan Ilić/čitalac portala Nova.rs

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac koji je zadržan na bolničkom lečenju nije se nalazio ni u jednom automobila, već je izašao iz kuće da bi pomogao suvozaču iz „alfe“ i povređen je kada je naletelo drugo vozilo.

Selo Međa udaljeno je petnaestak kilometara od Leskovca, a udes se dogodio na blagoj krivini u blizini škole. Saobraćaj na toj deonici puta od Brestovca do Bojnika, bio je više sati u prekidu zbog uviđaja.

Uzrok udesa za sada nije poznat, pretpostavlja se da mu je kumovala neprilagođena brzina.

VIDEO: Saobraćajna nesreća na Ceraku

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar