Ritopek, Belivuk, Velja Nevolja, policija
Ritopek Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Policija prethodnih dana vrši nove pretrese vikendice u Ritopeku, koju su koristili pripadnici grupe vođe navijača Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, a pronađena je tajna podzemna prostorija u produžetku garaže pomenutog objekta. Kako saznaje NIN, u pomenutoj prostoriji pronađeno je oružje, među kojim je i snajper s durbinom.

„U kući u Ritopeku, koju je koristila osumnjičena grupa Veljka Belivuka – Velje Nevolje, kako NIN nezvanično saznaje, otkrivena je tajna podzemna prostorija u produžetku garaže. Ta prostorija je odvojena pokretnim zidom koji se pomera na šinama. Iza zida se nalaze blindirana vrata kroz koju se ulazi u skrivenu prostoriju. Iza zida se nalaze blindirana vrata kroz koja se ulazi u skrivenu odaju. U toj prostoriji pronađeni su orman i sanduk u kojima je bilo brojno oružje – snajper sa durbinom, automatske puške, škorpionu… Za istražitelje najvažnije što je pronađeno su izvesni tragovi koji upućuju da su u skrivenoj podzemnoj prostoriji vršene likvidacije. Ti tragovi će biti detaljno veštačeni“, piše NIN.

Podsetimo, prethodnih dana vršeni su pretresi vikendice u Ritopeku. Naime, pronađeni su novi dokazi koji povezuju grupu Veljka Belivuka sa nizom izvšenih krivičnih dela.

Inače, Belivukova grupa sumnjiči se za teška krivična dela, među kojima su ubistva i otmice.

Pročitajte još:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar