Ilustracija: Irfan Ličina, Goran Srdanov/Nova.rs, Shutterstock

Nenad S. (51) iz Konjina kod Lebana ubijen je u ponedeljak u svojoj šumi dok je sa radnicima brao badnjake za Badnje veče. Za ovo ubistvo terete se Tomislav P. (77) i njegov unuk Miloš P. (31) iz Novog Sela, potvrđeno je za portal Nova.rs.

Nakon hapšenja, Tomislav P. je rekao da ga je na ubistvo podstrekivao unuk, a nakon saslušanja sumnja se da je motiv zločina ljubomora.

„Miloš P., unuk glavnoosumnjičenog za izvršenje ovog krivičnog dela, osumnjičen je za delo podstrekavanje na ubistvo. Sumnja se da je on svog dedu Tomislava nagovorio da ubije pedesetjednogodišnjeg muškarca sa kojim se, prethodno, dogovorio da ga odveze u šumu. Tomislav je kobnog dana, skriven u žbunju, sačekao da njegov unuk doveze Nenada i ispalio hitac iz lovačke puške u njega“, navodi izvor našeg portala.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.

Pročitajte još:

Prema navodima Biserke S., Nenadove snajke, oni su još uvek u šoku od saznanja šta se dogodilo.

„Znamo samo da je tog dana otišao u šumu koju je nedavno kupio kako bi pokupili šumku za predstojeće praznike. Tu je bio još jedan njegov prijatelj, ali su radnici i taj čovek krenuli dalje, a Nenad je ostao na drugoj strani kada se začuo pucanj. Niko ne zna motiv. Sutra ćemo ga sahraniti“, navodi neutešna Biserka.

Meštani su za naš portal naveli i da je navodno Nenad upravo sa dedom u unukom otišao na lokaciju Rid, iznad Konjina, kako bi nabrali badnjake za predstojeće Badnje veče.

„Nenad ima dva sina i ćerku, bio je veliki domaćin. Osim koristoljublja i ljubomore, ne znam što bi mu iko naudio“, kažu naši sagovornici.

BONUS VIDEO: Komšije o ubistvu u Subotici i žrtvi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar