saobraćajna nesreća
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Na magistralnom putu Arilje- Ivanjica, u mestu Klisura, nešto posle 15 časova dogodila se saobraćajna nezgoda kada je automobil marke "golf" prešao na suprotnu stranu i udario u sanitet Hitne službe Ivanjica.

Vozač i medicinska sestra koji su se nalazi u vozilu Hitne službe su nepovređeni dok je troje putnika iz golfa sa lakšim povredama prevezeno u Dom zdravlja Arilje, javlja Infoliga.

Vozilo Hitne službe pretrpelo je nepopravljivu štetu.

Direktor Doma zdravlja u Ivanjici, dr Jelena Stojković, istakla je da su ljudski životi najvažniji ali će gubitak vozila biti problem za zdravstvenu ustanovu u Ivanjici.

„Najvažnije je da niko nije teže povređen. Tačno je da mi sada ostajemo samo sa ti vozila –saniteta , jer nam je jedno već na popravici, što je veliki problem s obzirom da je ivanjička teritorija ogromna i u pojedinim momentima nećemo moći da odgovorimo potrebama. Kao i do sada zatražićemo pomoć od Specijalne bolnice za rehabilitaciju, sa kojom imamo dobru saradnju, ali dugoročno ćemo ipak morati da nađemo neko rešenje“, rekla je dr Stojković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar