Policija privodjenje hapsenje
Ilustracija Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

U saobraćajnoj nesreći jutros u Futoru, teško je povređen 26-godišnji mladić, koji je posle zbrinjavanja na licu mesta prevezen u Urgentni centar KCV.

Nesreća se, kako saznaju Novosti desila nešto pre devet sati na uglu ulica Branka Radičevića i Zdravka Čelara u Futogu, kada je dvadesetšestogodišnjak koji je upravljao kvadom, iz još neutvrđenih razloga naleteo na BMV, i podleteo pod točkove automobila.

Mladića su ispod točkova izvukli građani koji su se u tom trenutku zatekli na mestu nesreće, a sa obližnjeg stovarišta je dovežen viljuškar, pa je mladić izvučen ispod automobila.

Ekipa Službe hitne medicinske pomoći prema rečima njenog portparola dr Zorana Krulja, intervenisala je u 8.50, i na licu mesta su zatekli teško povređenog mladića, koji je posle zbrinjavanjavanja na licu mesta u hemodinamski nestabilnom stanju prevežen u Urgentni centar.

U Kliničkom centru Vojvodine kažu da je u ovu zdravstvenu ustanovu primljen pacijent M.K. sa teškim politraumatskim povredama.

Posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i nalazi se u Urgentnom centru na daljem lečenju – kaže Siniša Knežević, portparol KCV.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar