Foto: profimedia.rs

Prema istim informacijama, Hudoviću se na teret stavlja i nedozvoljeni prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi, za šta ga terete srpski istražitelji.

U Srbiji je uhapšen Aldin Hudović, osumnjičen da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju na štetu trojice policajaca – Novaka Mugoše, Saše Sekulića i Veselina Miloševića, saznaju „Vijesti„.

Prema istim informacijama, Hudoviću se na teret stavlja i nedozvoljeni prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi, za šta ga terete srpski istražitelji.

Iz Uprave policije „Vijestima“ je nezvanično rečeno da su ih kolege iz Direkcije policije Srbije obavestile o hapšenju Hudovića.

Za njim je, prema istim informacijama, crnogorska policija raspisala međunarodnu poternicu.

Mugoša, Sekulić i Milošević ranjeni su u noći između subote i nedjelje, tri sata posle ponoći, u tuči u diskoteci „Habana“ u Sutomoru.

Mugoša, koji je najteže prošao, istog jutra hitno je operisan.

Prema saznanjima „Vijesti“ policajci, koji nisu bili na službenom zadatku, reagovali su nakon što je grupa muškaraca iz Novog Pazara počela da maltretira nekoliko devojaka koje su bile u istom lokalu.

Navodno, jedan od gostiju lokala izvadio je nož i teško ranio Mugošu.

Prema saznanjima „Vijesti“, policija utvrđuje šta se dogodilo u lokalu u kom su ranjene njihove kolege, ali i da li su oni u toj diskoteci bili gosti, ili obezbeđenje.

Prema jednoj verziji, sva trojica policajaca, bili su gosti tog lokala, a prema drugoj, u tom objektu bili su angažovani kao obezbeđenje.

Informacija da su u „Habani“ radili kao obezbeđenje, međutim, nije zvanično potvrđena.

Uprava policije nakon incidenta zvanično je saopštila da je za pokušaj ubistva njihovih službenika, koji nisu bili na dužnosti, osumnjičen dvadesetpetogodišnji Hudović iz Nemačke, nastanjen u Novom Pazaru, koji je, kako su objasnili izvadio sečivo dužine 10 cm i zadao više ubodnih rana Miloševiću i Mugoši.

***

BONUS VIDEO: Uznemirujuća tuča na Karaburmi

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar