Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

U saobraćajnim udesima koji su se u protekla 24 časa dogodila na području grada Niša nastradala je jedna osoba, a tri su teško povređene.

Kako je rečeno, vozač (41) iz okoline Aleksinca poginuo je u četvrtak nešto posle 17 časova u direktnom sudaru sa kombijem, na ulazu u selo Lalinac, dok je njegova majka (64) zadobila teške povrede. Vozač kombija (38) u tom udesu je zadobio lakše povrede.

Iz niške Hitne pomoći su dodali da je dečak (15) teško povređen oko 19 časova kada je biciklom udario u vozilo, u ulici Ljubomira Nikolića u naselju Trošarina. Dečak je u tom udesu zadobio teške povrede glave i karlice i bez svesti je prebačen na lečenje na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju, potvrđeno je za Betu.

Prema rečima direktora klinike Radmila Jankovića, dečak je priključen na respirator i nalazi se u teškom, ali stabilnom stanju. Teške povrede zadobio je i mladić (29) koji je juče oko 14 časova sleteo motorom sa Gabrovačkog puta. Policija je obavila uvidjaj u sva tri slučaja, ali uzrok udesa za sada nije poznat.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar