U Beogradu četvoro povređenih u pet saobraćajnih udesa

Hronika 08. okt. 202008:43
Podeli:
Foto:EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Tokom protekle noći na području Beograda Gradskoj službi hitne pomoći prijavljeno je pet saobraćajnih udesa u kojima je jedna osoba teže povređena, a tri lakše.

Kako je agenciji Beta rečeno u službi Hitne pomoći, poslednji noćašnji udes prijavljen je jutros, na Mostu na Adi, ekipe su još na terenu i nije poznato koliko ima povređenih.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na Mirijevskom bulevaru, lakše je povređena jedna žena koja je zbrinuta na mestu udesa, dok je potom u Ulici Ljubiše Miodragovića u Mirijevu lakše povređen muškarac, takođe zbrinut na mestu udesa.

Hitna pomoć je intervenisala i u 22.12 sati kada je u saobraćajnoj nesreći u Novom Beogradu, na uglu ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada, teže povređena jedna žena, koja je prevezena u Urgentni centar.

Posle udesa na uglu Sinđelićeve ulice i Bulevara kralja Aleksandra na licu mesta zbrinut je jedan lakše povređen muškarac.

Tokom protekle noći Hitna pomoć je dobila ukupno 103 poziva sa područja Beograda, od kojih 21 za intervencije na javnom mestu.

Komentari

Vaš komentar