Foto: TANJUG/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Kuća je "ukrašena" i policijskim trakama, kao i luminolom, sredstvom koja pomaže da se pronađu tragovi krvi i koji su obezbedili dokaze protiv Brajana Volša, optuženom za ubistvo supruge Ane Volš upravo u toj kući.

Kako je izgledala kuća porodice Volš tragičnog 1. januara, koji je bio praznik za sve, osim za Anu Volš koju je u novogodišnjoj noći, prema naovdima optužnice usmrtio njen suprug Brajan, snimila je američka televizija Njuznejšn koja je i objavila fotografije kuće u kojoj više niko ne živi i u koju sada ulaze samo policajci.

Pročitajte još:

U kući su živeli Brajan i Ana Volš, sa svoja tri sina od dve, četiri i šest godina, a čest gost bila im je i Brajanova Majka Diana. Ana je dosta vremena provodila na poslu u Vašingtonu, a u Kohaset je dolazila vikendom.

Fotografije objavljene na TV snimku prikazuju prizore koji kao da su zaleđeni u vremenu – do pola raksićenu novogodišnju jelku, ne zna se da li je te predmete pomerala policija, ali neki od njih su stvarno potresni. Praznična lampa ostavljena na stolu, kao i flašica za hranjenje bebe, za najmlađeg sina, napunjana sa mlekom do pola.

Kuća je „ukrašena“ i policijskim trakama, jer se sada tretira kao mesto zločina i civilima je zabranjen ulazak.

Američki mediji su preneli i da pomenuta kuća nije više mesto zločina kao i da je neobično to što je sam Brajan dozvolio policiji da prečešlja celu kuću u kojoj na prvi pogled nije bilo ničeg neobičnog.

Cela kuća je „ukrašena“ i još jednim zlokobnim ukrasom – luminolom, pomoću koga se otkrivaju tragovi krvi. Zahvaljujući tom sredstvu policija je pronašla tragove krvi u podrumu gde su se, po svemu sudećim, odvijale neljudske scene tokom novogodišnjih praznika.

Iako je sve izgledalo normalno, detektivi su 4. januara zatražili da istraže kuću jer im je, kako se saznalo, Brajanovo ponašanje i držanje „bilo čudno“ i to je bio okidač za odluku da celu kuću poprskaju luminolom koji je otkrio strašnu istinu.

BONUS VIDEO: Prvi snimak pucnjave na Karaburmi u kojoj su policajci ubili razbojnika

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar