Foto:BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

U tragičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u ponedeljak oko 14.00 časova u selu Šumarak, kod Kovina, poginuo je Bogoljub Pavlović – devetnaestogodišnji dečak, koji je odrastao u hraniteljskoj porodici.

Prema rečima njegovih prijatelja, kobnog dana on je od prijatelja iz susednog sela Gaj uzeo kvad samo da ga provoza, ali je svega stotinak metara od kuće u kojoj je živeo izgubio kontrolu nad vozilom i direkto se zakucao u banderu sa leve strane puta. Poginuo je na licu mesta, dok je vlasnik kvada, koji je sedeo pozadi, prošao sa lakšim telesnim povredama.

„Sve to se desilo naočigled Bogoljubovog mlađeg brata, koji je u tom trenutku kosio travu ispred kuće. Jak tresak je čula i biološka ćerka njegovih hranitelja, koja je u drugom stanju. Dotrčala je do njih, ali je mogla samo da konstatuje da Bogoljub, kog je volela kao rođenog brata, ne diše“, kaže, za „Novosti“, prvi komšija.

Bogoljub je u hraniteljskoj porodici Uršli bio od svoje šeste godine. Kod njih je došao zajedno sa svojom mlađom rođenom sestrom Milicom i bratom Miletom, koje su roditelji napustili. Iako je sa 18 godina mogao da napusti njihov dom, on je tu ostao.

„Voleli su ga kao rođenog sina. Oni su hranitelji za primer. Spremali su ga za maturu, kupovali odelo, a umesto toga, danas su ga sahranili na groblju u susednom selu Dubovac, jer Šumarak nema večnu kuću“, dodaje komšija.

Komšije kažu i da je ovo druga velika tragedija, koja je zadesila vrednu porodicu Uršli. Pre mnogo godina sahranili su sina, koji je tada ima svega 12 godina, a danas i Bogoljuba, kog su voleli kao da su od iste krvi.

Bonus video: Vozači oprez: Ovo su ključne crne tačke na srpskim putevima

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare