Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Mladić (30) stradao je sinoć u požaru koji je izbio u jednoj kući u Utrinskoj ulici u Kovinu. Meštani ističu da stradali mladić potiče iz siromašne porodice, te da je reč o velikoj tragediji.

U kući u kojoj je izbio požar, po rečima komšija, živi bračni par sa dva sina. Stariji brat često ide da radi u Beograd, a u trenutku požara nije bio kod kuće.

Pročitajte još:

Na licu mesta novinari Nova.rs zatekli su starijeg brata, koji nije imao snage da priča o tragediji koja ih je zadesila i uzrocima požara.

Komšije o stradaloj porodici navode da je reč o siromašnoj familiji, koja je teško živela.

„Oni su jako siromašni, često nisu imali struje, možda su koristili šporet na drva pa je nešto krenulo po zlu.. Gorelo je to sinoć dugo. Jutros smo saznali da je stradao mlađi brat. Bio je dobar mladić i fin.  Kad je bio mlađi je bio problematičan, ali sada se smirio“, priča jedna od komšinica koja je videla požar.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Sa druge strane, neki od meštana Kovina su čuli kako je mladić sam podmetnuo požar.

„MI smo čuli da je on sam izazvao vatru.. Ko zna, moja ćerka je želela i da im pomognemo koliko možemo. Stariji brat je veoma dobar čovek i vredan, uvek se trudio da donese novac. Koliko znam roditelji su nezaposleni. Bas nam je žao, stvarno je tužna priča“, ispričala je jedna od komšinica.

Kuća u kojoj je izbio požar je stara i trošna, a pričinjena je velika materijalna šteta. Na licu mesta i dalje se oseti miris tragedije.

Nakon sprovedene istrage biće poznato kako je došlo do vatrene stihije.

VIDEO: Požar u industrijskoj zoni Milana, gori fabrika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram