Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu saopštilo je da je podnelo sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Pančevu predlog za određivanje pritvora protiv pripadnika navijačke grupe Partizan, "Južni front", uhapšenih u akciji Svetionik 2, i to D.A., N.S., Đ.G., M.Š., Đ.J., M.A., N.K..

„Osnovni sud u Pančevu je prema D.A., N.S., Đ.G., M.Š. zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi mogli ponoviti krivično delo ili izvršiti drugo krivično delo, dok je prema D.A., N.S., Đ.J.,N.K.,M.A. kojima se stavlja na teret krivično delo nasilničko ponašanje odredio pritvor zbog okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i da će učiniti krivično delo kojim prete“, navodi se u saopštenju.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su 2/3. jula 2022. godine izvršili krivično delo nasilničko ponašanje kada su nasrnuli na radnika obezbeđenja ugostiteljskog objekta „Medžik“ u Pančevu.

BONUS VIDEO: Najtraženiji srpski begunci

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar