Ilustracija Foto: N1

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u krivičnom postupku koji se vodi protiv okrivljene O.L. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršila krivično delo nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo iz člana 254 Krivičnog zakonika i krivično delo neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću iz člana 353 Krivičnog zakonika, podnelo je optužni predlog Trećem osnovnom sudu u Beogradu, u okviru kog je predloženo izricanje kazne zatvora u trajanju od 8 meseci za krivično delo iz člana 353 Krivičnog zakonika, kao i izricanje kazne zatvora u trajanju od 1 godine za krivično delo iz člana 254 Krivičnog zakonika, odnosno izricanje jedinstvene kazne zatvora u trajanju od 1 godine i 6 meseci.

Takođe, u optuženju je stavljen predlog tužilaštva da se okrivljenoj produži pritvor, što je rešenjem suda i određeno.

Podsetimo, u pitanju je Olgica Lončar, protiv koje je krivičnu prijavu podnelo Udruženje Interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije „SESIAM“.

Lončar je bila u Slavonskom Brodu u Hrvatskoj, nakon što su je inspektori uhvatili kako u jednom kozmetičkom salonu pruža usluge bez potvrde o radu za strance.

Nakon saslušanja u policijskoj stanici u Slavonskom Brodu ona je puštena iz pritvora, ali je po povratku u Srbiju, nakon pretresa na carini, privedena.

Prema pisanju medija ona se sumnjiči da je ubrizgavala dermalne filere pacijentkinjama bez potvrde rada za strance.

BONUS VIDEO: Kakva se poruka šalje žrtvama otvaranjem za javnost suđenje Miroslavu Aleksiću?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar