Razgovor sa Slobodanom Milenkovićem u svojstvu građanina, koji je bio zakazan za danas u Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, odložen je za sledeću sedmicu, na molbu Milenkovića, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Beogradu.

„On nije želeo da odgovara na pitanja tužilaštva bez prisustva svog punomoćnika, advokata Zdenka Tomanovića, pa je razgovor odložen za utorak 12. jul“, navode iz tužilaštva.

Milenković je pozvan na razgovor kako bi se izjasnio na navode bivših visokih funkcionera MUP-a iznetih tokom prethodnih sedmica u javnosti, a povodom kojih je Više javno tužilaštvo u Beogradu formiralo predmet i naložilo prikupljanje informacija i obaveštenja.

„Ponovo ističemo da se provere koje su u toku ne odnose na već procesuirane predmete, pa ni na predmet u javnosti poznat kao „Jovanjica““, navedeno je.

Takođe, rad na utvrđivanju svih okolnosti u ovom predmetu se nastavlja.

Što se tiče tvdnje advokata Zdenka Tomanovića da je tužilaštvu prosledjena informacija o ugroženoj bezbednosti Slobodana Milenkovića i drugih lica, obaveštavamo javnost da zaključno sa današnjim danom Višem javnom tužilaštvu u Beogradu nije data, niti prospedjena ova vrsta informacija.

Bonus video: Advokat o likvidaciji inspektora Slobodana Milenkovića

đ

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (1)