Foto:Screenshot/pericaaa_98

Dvadesetdvogodišnji mladić Petar R. iz sela Drenovac tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se desila nedaleko od ovog mesta. Mladić se motociklom, kojim je upravljao velikom brzinom, zakucao u traktor kojim je upravljao muškarac, takođe iz istoimenog mesta. Petar R. je preminuo na licu mesta, a Nova.rs razgovarala je s meštanima sela, koji su u šoku zbog stradanja mladića.

„Ovo je velika tragedija za Drenovac, strašna nesreća da tako nastrada“, ovako su za Novu.rs meštani ovog mačvanskog sela komentarisali tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je život izgubio dvadesetdvogodišnji mladić Petar R.

Kako se priča u ovom mestu, do nesreće je došlo kada je traktor „IMT539“., koji je inače vozio Petrov komšija sa inicijalima A.M, četrdesetosmogodišnji muškarac koji živi nedaleko od kuće nastralog mladića, krenuo da pretiče automobil, ali se u jednom u trenutku velikom brzinom pojavio Petar koji je udario u zadnji deo traktora. Meštani koji su tuda prolazili tvrde da je udarac toliko bio silovit da je traktoru otpao desni točak.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Prema pričama koje kruže među meštanima, pominje se da je brzina motora koji je vozio mladić bila navodno oko 190 časova na sat. Oni takođe navode i da su dve žene koje su tuda prolazile, o nesreći stradalog mladića obavestili mladićevog dedu Ž.R, koji se odmah uputio na mesto tragedije. Nesrećni čovek ostao je u šoku kada je video unuka.

Inače, nesreća je stravično uzmenimirila i traktoristu koji je komšija straralog mladića. Podsetimo, nesreća dogodila u blizini njive vozača traktora u koji se zakucao mladić.

Motociklom marke suzuki mladić je krenuo u susedno selo kod devojke. Nesreća se dogodila 7 kilometara od kuće mladića.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar