hapšenje
Ilustracija Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

U tuči, koja se dogodila danas u radnji u Ulici kralja Petra u Obrenovcu, jedna osoba je povređena. Do tuče je došlo između dva muškarca, jedan učesnik završio je u bolnici, drugi u ćeliji.

Incident se dogodio oko 14 časova, a najpre je došlo do svađe, a potom i do tuče između prodavca i nezadovoljne mušterije. Tuča je nastavljena i ispred lokala, a deblji kraj izvukao je kupac, koji je prilikom pada udario glavom u beton i teže je povređen.

On je vozilom Hitne pomoći prebačen u bolnicu i nalazi se u komi.

„Kupac je došao u lokal da vrati neku robu koju je kupio, ali nije imao račun za nju. Prodavac mu je rekao da bez računa ne može da mu vrati i tu je počela svađa. Činilo se da je mušterija malo popila pre toga. U jednom trenutku čovek je uzeo neki alat i hteo da izađe iz prodavnice, a radnik je pokušao da ga spreči. Došlo je do gurkanja i tuče i kupac je izbačen na ulicu. Tu se nije smirio, već je nastavio da pravi nered, pa je prodavac izašao i tu je opet izbila tuča. Deblji kraj izvukla je mušterija, koja je pala i udarila glavom u beton. Počeo je da se trese, pa je pozvana Hitna pomoć koja ga je odvezla“, kaže za Nova.rs jedan žitelj Obrenovca.

Policija je privela radnika, a od stanja čoveka koji je završio u bolnici i stepena njegovih povreda, zavisiće i za šta će ga tužilaštvo teretiti.

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenog za preprodaju droge u beogradskom naselju Voždovac

Komentari

Svi komentari (0)