Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila oko 19.00 časova, na samom ulasku u Kladovo, povređeno je šest osoba među njima i 29 - godišnja trudnica, troje pacijenata transportovano je hitno u KC Niš.

Jedna devojka ima teži prelom nadlaktice, dok su dvojica muškaraca na bolničkim ispitivanjima. Lekari Zdravstvenog centra Kladovo morali su hitno da porode trudnicu, ali nažalost nisu uspeli da spasu bebu.

Ženi je ovo prva trudnoća, bila je u 34 nedelji i lekari su učinili sve da spasu život i majke i bebe. Beba je nažalost rođena mrtva, kaže doktor Dejan Čučulanović, direktor Zdravstvenog centra Kladovo.

Mlada prvorotka morala je da bude porođena carskim rezom zbog brojnih hematoma na stomaku koji su upućivali na hitnu intervenciju. Nakon porođaja transportovana je u stabilnom stanju u Ginekološku akušersku kliniku Beograd. Njen suprug sa lakšim povredama zbrinut je u Zdravstvenom centru Kladovo i nakon toga pušten na kućno lečenje.

U Urgentnom centru u Nišu zbrinuta tri pacijenta

U Urgentni centar u Nišu dovezena su tri pacijenta.

Dvojica muškaraca, jedan ’95 i jedan ’43 godište, i ženska osoba, ’96 godište.

Mlađi muškarac je u stabilnom stanju. Ima traumatsku povredu glave. Na posmatranju je u opservaciji UC Niš.

Stariji muškarac je sa teškim telesnim povredama glave i povredom noge. U jedinici intezivnog lečenja je, stabilnih vitalnih parametara, pišu Novosti.

Ženska osoba je nakon operacije ruke u Kladovu prebačena u UKC Niš na praćenje. Stabilnih vitalnih parametara je.

Bonus video: Troje stradalih u teškoj nesreći na Pančevačkom putu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar