Zorica Lojpur Foto: Printscreen Facebook/Nevena Nikočev

O nestaloj Zorici Lojpur (43) iz Pančeva, već treći dan nema novosti. Porodica nije primila poziv od policije niti kakvu dojavu.

Iako je prethodnih dana stigao poziv iz Beograda da je viđena kod jednog restorana, snimci s kamera to nisu uspeli da potvrde. Nema dokaza ni za to, sem reči konobara, tada uverenog da ju je video.

Kako Zoričina sestra Jelena kaže u razgovoru za Telegraf, telefon nestale bio je isključen već sat vremena pre izlaska iz stana.

„Novčanik nije ponela, ali u njemu nema novca. Dokumenta su tu. Ponela je torbu, na snimku se vidi da ima dosta stvari. Pasoš nije ponela, ličnu kartu nije ponela“, kaže dodajući da nemaju rodbinu kod koje bi mogla da se uputi, te da isključuje pokušaj prelaska granice.

„Jedino što nam pada na pamet jeste da se uputila ka nekom manastiru“, kaže zabrinuta Jelena.

Zoričina rođena sestra Nevena Nikočev ranije je za „Blic“ ispričala da su pojedinci prijavili da su je u četvrtak uveče oko 22 sata videli pored kafane „Lipov Lad“ u Beogradu. Prema njihovim rečima, sedela je u piceriji „Cuocco“, pila kiselu vodu i otišla.

„Telefon joj je ugašen od juče ujutro, za sada samo imamo snimak kad je izašla iz kuće. Živela je sama i juče oko 8.20 je napustila kuću. Majka je odmah otišla u policiju i prijavila nestanak. Mi smo kao porodica sve pretražili. Dobijamo dojave, ali se nijedna nije ispostavila tačnom nažalost. Jedina relevantna je od konobara, jer ona zaista uvek pije kiselu vodu. Dan ranije delovala je tužno“, rekla je Nevena u petak za „Blic“.

„Ukoliko je neko primetio, molim vas da mi se javite u inbox ili na broj telefona: 0638008396“, apeluje sestra.

Mlada žena je izašla iz zgrade ujutro 22. septembra nešto posle osam sati. Na sebi je imala crnu jaknu sa žutom kapuljačom i rukavima, crne helanke i šarenu torbu. Visoka je oko 160 cm, ima oko 60kg, braon oči i plavu kosu.

VIDEO: MUP Srbije rekonstruisao kretanje Mateja Periša

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)