Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Danas je treći dan kako traje potraga za nestalim prijateljima koji su se prevrnuli iz čamca kod Pančevačkog mosta, a porodica i prijatelji ne odustaju i ne gube nadu od toga da su njihovi najmiliji i dalje u životu.

Kako je za portal Nova danas ispričao Dušan Marković, brat od Miloša Markovića jednog od nestalih, juče su im u pomoć pritekla dvojica kajakaša.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Od novijih informacija imamo to da smo našli Manetov ranac, na nekih četiri kilometara od mesta gde su se prevrnuli. Veslači klub „Tamiš“ izašao nam je u susret i od sutra izlaze sa svojim članovima da nam pomognu u potrazi“, rekao je Dušan i dodao:

„Oni su rekli da će nam ustupiti i sve čamce koji su im na raspolaganju. Ovim putem želeo bih da apelujem na građane koji znaju da veslaju da su nam neophodni u daljoj pretrazi sa kanuima i kajacima“.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Dušan je takođe zahvalio i pripadnicima policije koji su na terenu od samog početka potrage.

„Pripadnici policije pokrivaju dronovima svaki deo. Kada bi pronašli nešto sumnjivo odmah se proverava, kvalitetni su snimci i detaljni, a policajci su jako koordinisani“, istakao je on.

Pročitajte još:

Takođe se zahvalio dobrovoljcima kojih ima mnogo i koji pomažu u pretrazi i zamlio sve građane koji mogu da dođu kako bi pomogli.

BONUS VIDEO: Potraga za nestalima u Dunavu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar