Ilustracija: Goran Srdanov/Nova.rs/Shutterstock

Policija je uhapsila S. D. (33) zbog sumnje da je sinoć oko 23.30 u Ulicu Živka Petrovića u Zemunu drvenom palicom usmrtio suprugu. Sumnja se da je monstrum najpre vezao ženi ruke i noge, a potom joj stavio krpu u usta da ne bi mogla da vrišti.

Hitna pomoć je, po pozivu, sinoć u kućici zatekla ženu (27) čija su usta bila vezana krpom, a glava okrvavljena. Medicinarima se cela situacija učinila sumnjivom pa su pozvali policiju, koja je privela supruga ove žene.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Dvoje dece, dečake od 7. i 6. godina, preuzeli su radnici Centra za socijalni rad.

Komšije u naselju u Zemunu, kažu da se četvoročlana porodica pre otprilike šest meseci doselila u taj kraj Zemuna. Sa njima nisu imali mnogo kontakta.

„Bili su povučeni, nisu mnogo komunicirali sa susedima. Primetili smo da uvek i svuda idu zajedno, svo četvoro. Ponekad bi otac sam izašao, a bavio se privremenim poslovima, a skupljao je i sekundarne sirovine. Živeli su kao podstanari“, kaže jedna od komšinica iz ulice.

Foto: Video/Nova.rs

Opisuju ih kao pristojne i tihe ljude, a za decu kažu da su divna i da je strašno to što se desilo.

Pročitajte još:

„Prvo je došla Hitna pomoć,  bilo je troje, četvoro policijskih kola. Bili smo tu kada su došli i Hitna pomoć i polcija, ali tokom dana ništa nismo čuli, nikakvu svađu, nikakvu vrisku. Posle smo čuli da joj je u ustima pronađena neka krpa, veovatno da ne bi vikala“, kaže jedna od komšinica iz ulice.

Po rečima drugih suseda, priča se da nesrećnoj ženi nisu bila vezana samo usta.

„Čuli smo da su joj nekom trakom vezane i ruke i noge. On je bio tih i ćutljiv, nikada ne bih rekla da je u stanju da uradi tako nešto. Žao mi je dece. Mislim da nisu išla u školu, jer su se skoro doselili, iz Bujanovca. Oni su vodili računa o deci, bila su uvek čista i uredna“, kaže jedna komšinica.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Tragedija se dogodila u sklepanoj kućici u kojoj je četvoročlana porodica živela. Na vrata je zalepljena cedulja o zabrani ulaska, a ispred kućerka su naslagani stari bicikli i stare veš mašine, dok se na konopcu još sušio dečji veš.

Niko od komšija iz ulice nije čuo da su se nekada svađali ili da je bilo fizičkih sukoba, niti da je ranije dolazila policija.

Osumnjičenom S.D. je određeno policijsko zadržavanje od 48 časova, posle čega će uz krivičnu prijavu biti priveden u Više tužilaštvo u Beogradu.

VIDEO: Mesto ubistva u Zemunu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar