Foto:Vesna Lalić/Nova.rs,Facebook

Nenad B. (25) i Katarina J. (23) pronađeni su mrtvi prekjuče u stanu koji su iznajmljivali u Zrenjaninu, uzrok smrti navodno je gušenje gasom, a komšije su ispričale da je pukom srećom izbegnuta veća tragedija.

Priča koja je potresla Srbiju juče se ispostavila još tužnija kada se saznalo da je nesrećna devojka bila u četvrtom mesecu trudnoće.

Foto: Printscreen Facebook

„Vlasnica tog stana je starija žena, koja je imala problema sa prethodnim stanarima, posle njih želela je da proda stan jer više nije imala snage da se brine o njemu. Međutim, mladić i devojka pronašli su stan i hteli su da ga iznajme kako bi otpočeli samostalni život“, pričaju komšije za Nova.rs i dodaju:

„Starica prvo nije to želela, ali se kasnije predomislila. Kada je saznala da je devojka trudna, nije htela čak ni novac za kiriju da uzme. Mladić je trebao u ponedeljak da dođe kod nje kako bi se dogovorili oko useljenja, međutim on se tada nije pojavio. Starica je obavestila ljude iz agencije koji su došli u stan ali nisu mogli da uđu. Tada se prvi komšija požalio da mu je u stanu pakleno vruće i da mu je zid od stana vreo“.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Oni su naveli da policija nije smela da provali, bez naloga, pa su to uradile komšije.

„Kada su ušli unutra u stanu je bilo pakleno, a onda ih je zatekao jezivi prizor. Njih dvoje su ležali na ćebetu, pošto nisu imali krevet, naduveni i krvavih usta i nosa, a nesnosan miris širio se po stanu. Koristili su peć na plin, ona je bila odvrnuta do kraja, čak je bilo i razbijeno staklo od peći, verovatno od pritiska“, pojašnjavaju stanari i nastavljaju:

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Samo pukom srećom izbegli smo veću tragediju. Duša nas boli zbog ove dece. Zgrada u kojoj živimo građena je pre više od 110 godina, mnogo je drvenih stvari. Da je peć eksplodirala ili da je vatra zahvatila makar jednu stvar, izgoreli bismo svi. Pitanje je da li bi iko uspeo da se spase, jer kada je reč o staroj gradnji, sve bi se brzo urušilo i izgorelo“.

Zrenjanin Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Tela nesrećnog para odmah su prebačena na obdukciju, nakon koje će biti poznati svi detalji u vezi sa njihovom tragičnom smrti.

BONUS VIDEO: Mesto u Zrenjaninu gde su pronađena tela

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar