Kosovska policija Foto:Armend NIMANI / AFP / Profimedia

Dve sestre pale su sinoć sa četvrtog sprata zgrade u Uroševcu, usled čega je jedna zadobila telesne povrede, a druga – maloletnica preminula, izvestili su kasno sinoć prištinski mediji. Kosovska policija klasifikovala je slučaj kao samoubistvo, a kako je potvrđeno za medije, starija sestra je pokušala da spase mlađu.

„Klan Kosova“ izvestio je sinoć, pozivajući se na potvrdu portparola Kosovske policije za region Uroševca, Kanuna Veseljija (Kanun Veseli), da je poginula devojčica imala 15 godina, a povređena – 18 godina.

Slučaj se dogodio sinoć nakon 21.00, nakon čega su obe upućene u Urgentni centar u Uroševcu radi pružanja medicinske pomoći, a potom i u Klinički centar u Prištini.

„Usled toga je preminula jedna od povređenih – Z. M. stara oko 15 godina, potvrdili su lekari, dok je A. M. stara oko 18 godina povređena“, naveo je Veselji.

Kazao je da je izvršen uviđaj, te da se istražuje slučaj.

Ovog jutra isti portparol saopštio je za Gazetu Express da su osobe koje su pale sa četvrtog sprata stambene zgrade zapravo sestre, piše Kossev.

Veselji je kazao da je slučaj za sada klasifikovan kao samoubistvo, te da je 18-godišnjakinja pokušala da spase svoju 15-godišnju sestru, koja je preminula od zadobijenih povreda.

Potvrdio je da se starija sestra nalazi na lečenju u Prištini, te da je zadobila teške telesne povrede.

Bonus video: U parku kod hotela Moskva u Beogradu pronađeno telo muškarca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar