Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Dva tela pronađena su danas oko 11 sati u stanu u Beogradu u naselju Voždovac, a kako portal Nova.rs saznaje sa lica mesta, reč je o supružnicima Jovanu (80) i Danici (83) Popović. Inače, kako saznajemo, oboje su bili bolesni i u stanu su živeli sami.

Tela su pronađena u prizemlju zgrade koja se nalazi u Ulici Jove Ilića, a trenutno je na terenu policija, koja vrši uviđaj. Kako saznajemo od komšija, ovaj par, inače penzioneri, duže vreme niko iz zgrade nije viđao i u stanu su živeli sami, odnosno nisu imali dece.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Dana je duže vreme bila bolesna, a koliko znam, Jovan je bio dijabetičar. Nismo ih viđali neko vreme, poslednji put sam srela Jovana pre nekih 15 dana“, rekla je komšinica naš portal.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

I druga komšinica ističe da je reč o jako dobrim ljudima.

„Koliko znam, Jovan je bio šnajder u Francuskoj, božanstveni ljudi. On se neverovatno lepo prinuo o Danici, koja je koliko znam bila dementna. Pitala sam Jovana tada kako je, on je rekao: „Nije dobro, draga““, kaže komšinica i dodaje da je Jovan, između ostalog, prodavao med.

Podsetimo, tela supružnika pronađena su danas oko 11.30 sati, a ekipa Hitne pomoći po dolasku na teren mogla je samo da konstatuje smrt supružnika.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare