Trafo/Čitateljka Nova.rs

Portalu Nova.rs javila se čitateljka koja se proteklih dana obraćala komunalnoj službi opštine Zvezdara zbog problema sa trafo stanicom kod Đeram pijace, a koja u svakom trenutku preti da padne. Pomenuta žena ističe da odgovor još uvek nije dobila, te da je samo pitanja dana kada će pasti na nekoga.

„Pre pet dana sam komunalnoj službi opštine Zvezdara poslala mejl s fotografijama trafo stanice na ulici, koja je trula – može da se zaljulja dodirom prsta – i koja bi, ukoliko je neko očeše u prolazu, mogla da padne i, bez sumnje, povredi odraslu osobu ili usmrti dete“, kaže ova čitateljka.

Trafo/Čitateljka Nova.rs

Ipak, odgovor još uvek nije dobila.

„Odgovora nema, a trafo je i dalje ispred ulaza u Đeram pijacu, na izuzetno prometnom mestu, truo i klimav. Istovremeno, ne znam da li je u funkciji, to jest da li bi osim fizičke povrede neko stradao i od struje. Zašto se čeka tragedija?“, pita se ova čitateljka.

Portal Nova.rs kontaktirao je komunalnu miliciju, kako bismo proverili da li su izlazili na teren povodom ovog problema. Do objavljivanja teksta nismo dobili odgovor na pitanje.

Bonus video: Napad na radnicu teretane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare