Ilustracija Foto:BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

Sanitet prokupačke Opšte bolnice potpuno je izgoreo nakon što je tokom transpotra pacijenta ka niškom Univerzitetsko kliničkom centru iz, za sada neutvrđenog razloga, tokom vožnje došlo do požara. Iz Bolnice naglašavaju da nije bilo povređenih, a nakon što je pacijent bezbedno evakuisan poslat je drugi sanitet koji ga je prevezao do Niša.

Pročitajte još:

Požar na vozilu se dogodio samo nekoliko kilometara na izlazu iz Prokuplja ka Nišu, kod sela Jugbogdanovac jutros između 2 i 3 sata, pišu Južne vesti.

Sreća u nesreći je, kako kažu u Bolnici, da je na vreme primećen dim i da je vozač odmah zaustavio vozilo, a da je osoblje saniteta bezbedno i na vreme evakuisalo pacijenta.

Odmah po pozivu, mi smo poslali drugi sanitet i bezbedno prevezli pacijenta do UKC Niš. Požar su ugasili prokupački vatrogasci, ali se vatra vrlo brzo proširila u vozilu pa je sanitet potpuno izgoreo – kažu u Bolnici.

Ističu da je najvažnije da nije bilo povređenih, a da će nadležne službe uraditi svoj deo posla, te da će se nakon toga znati šta je uzrok požara.

BONUS VIDEO: Požar progutao hipermarket u Novom Sadu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar