Policijska akcija „Alcohol and Drugs Marathon“, test droga policija
Ilustracija / Foto:MUP Srbije

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu isključili su iz saobraćaja, danas u poslepodnevnim časovima, trojicu vozača koji su upravljali pod dejstvom marihuane, od kojih je jedan maloletan i bez vozačke dozvole, saopšteno je iz MUP Srbije.

Na Zvezdari, oko 15.40 časova, u Ulici Mirijevski venac, zaustavljeno je vozilo „fijat punto“, kojim je upravljao muškarac (24), kojem je droga testom utvrđeno prisustvo marihuane.

Policija je, oko 16 časova, u ulici Kralja Petra u Kaluđerici, zaustavila automobil „mini kuper“, kojim je upravljao  mladić (16) bez vozačke dozvole, a droga testom je utvrđeno i da je vozio pod dejstvom marihuane.

Oko 17 časova, u Ulici Kružni put u Leštanima, zaustavljen je vozač (33) „fijat punto“, kojem je droga testom utvrđeno da je pozitivan na marihuanu. Dvojica vozača su zadržana u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, dok je šesnaestogodišnjak predat roditeljima i protiv njega će biti preduzete odgovarajuće zakonske mere.

BONUS VIDEO: Motociklista stracdao u nesreći kod aerodroma „Nikola Tesla“

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar