Foto: Privatna arhiva

Starleta Tijana Maksimović, u javnosti poznatija kao Tijana Ajfon, nakon što je provela nešto manje od mesec dana u zatvorskoj ćeliji u Bijeljini, puštena je danas na slobodu.

„Konačno sam na slobodi. Tvrdim da sam nevina i da nisam kriva, a to će dolazati i sud. U najboljim sam rukama tima advokata“, rekla je Tijana Ajfon za Nova.rs

Ranije danas, Đorđe Maksimović, je izjavio da je Tijana dobro podnela dane iza rešetaka.

Tijana Ajfon Foto: Privatna arhiva

„Izašla je danas. Još nismo uspeli da se čujemo jer nema telefon. Kažu da se super oseća i da je u pritvoru bila potpuno opuštena i svoja. Šalila se sa svima, družila sa čuvarima, kuvala kafu. Svi su je zgotivili“, kratko je prokomentarisao Tijanin otac.

Podsetimo, Tijana Maksimović je nakon privođenja do 3. juna bila u KPZ u Doboju, odakle je na zahtev svoje odbrane prebačena u KPZ Bijeljina.

Tijana Maksimović uhapšena je u velikoj policijskoj akciji “Kristal” tokom velike kokainske žurke sa orgijama, a sumnjiči se za prostituciju i podvođenje.

Tom prilikom, policija je zaplenila 46 grama kokaina, 20.000 konvertibilnih maraka, 9 komada medicinskih droga, 10 pištolja, od kojih je jedan gasni i tri pancira.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare