Grčka policija Foto:Shutterstock/Jose HERNANDEZ Camera 51

Tri osobe su poginule u teškom udesu autobusa sa srpskim tablicama i automobila u nedelju nešto pre 7.00 časova na 521. kilometru nacionalnog puta Atina-Solun, u blizini rejona Polikastro na izlazu za Evzonon.

U saobraćajnoj nesreći učestvovao je turistički autobus na sprat srpskih registarskih oznaka i 78 putnika, koji se frontalno sudario sa automobilom sa četiri putnika. Trojica putnika automobila pronađena su mrtva, a četvrti je teško povređen.

Ubrzo nakon što se autobus sudario sa vozilom, drugi automobil je naleteo na vozilo. Međutim, dvoje putnika, žena i dete, nisu povređeni.

Autobus i jedan automobil pali su u jarak gde nije bilo vode.

Na lice mesta izašla je policija i vatrogasna jedinica sa 18 vatrogasaca i 6 vozila.

PROČITAJTE JOŠ

Saopšteno je da je 40 osoba povređeno, od kojih je jedna intubirana, javlja grčka Prototema.

EKAV je saopštio da ima 40 povređenih odraslih osoba, od kojih je jedna intubirana i dvoje dece od 6 i 9 godina. Povređeni su zadobili različite povrede, a na licu mesta su ukazali lekari iz mobilnih jedinica. Povređeni su prebačeni u bolnicu Kilkis, dok je povređena osoba koja je morala da bude intubirana prebačena kod Hipokrata. U akciji je učestvovalo 12 vozila hitne pomoći i 3 mobilne medicinske jedinice. Autobus KTEL Kilkis ponudio je prevoz putnika autobusa.

****

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar